Foto

Dita e parë e shkollës

Çaste të fokusuara nga aparati fotografik në shkolla të ndryshme në të gjithë vendin në ditën e parë të shkollës. Pushimet verore kaluan dhe zilja e parë e për këtë vit të ri akademik ra.

Shkolla "Viktor Hygo"

Shkolla "Viktor Hygo"

Shkolla "Viktor Hygo"

Shkollla "Raqi Qirinxhi", Korçë.

Shkollla "Naum Veqilharxhi", Korçë.

Stafi pedagogjik në shkollën "Naum Veqilharxhi", Korçë.

Shkolla "Vatra e dijes", Tiranë.

Klasa e mësuese Valbona Imeraj në shkollën "Dëshmorët e Lirisë", Tiranë.

Rregulla e parë në shkollën "Misto Mame" në kryeqytet: Në shkollë me uniformë. 

Klasa e parë në shkollën 9-vjeçare "Bashkim Berisha", Ndroq.

Shkolla "28 nëntori" në Kuçovë.

Në shkollën "28 nëntori", Kuçovë.

Metodologjia e praktikuar në Gjermani dhe Austri për të motivuar nxënësit me shprehje në çdo bankë në ditën e parë të shkollës, u praktikua edhe në gjimnazin e përgjithshëm "Raqi Qirinxhi" në Korçë. 

4,845 Lexime
3 vjet më parë