Fabula dhe piktura

“Të krijojmë që të jemi unik”

Ajo krijon fabula dhe paraqet në funksion të saj edhe pikturën. Mesazhet kryesore që ajo përcjell në krijimet e saj janë: “Të krijojmë që të jemi unik” dhe “Të mësojmë që të çmohemi”.

Jona Demiri është nxënëse e klasës së 8-të në shkollën “Arsimi i Shqipërisë”. Jona ka pasion pikturën dhe krijimin letrar. E veçanta e saj është se të dyja këto prirje i gërsheton shumë bukur me njëra-tjetrën. 

Ajo krijon fabula dhe paraqet në funksion të saj edhe pikturën. Mesazhet kryesore që ajo përcjell në krijimet e saj janë: “Të krijojmë që të jemi unik” dhe “Të mësojmë që të çmohemi”.

(Portali Shkollor)

1,031 Lexime
9 muaj më parë