Konkursi “Mësuesi Digjital”, shpallet fituesi

ndihme

"Mësuesi Digjital"

Përfundon konkursi “Mësuesi Digjital”, i cili u organizua në kuadër të “7 Marsit”. Gara ishte fortë dhe “lufta” u përqendrua në Tiranë.

Mësuesit kërkuan mbështetjen e nxënësve dhe prindërve për të arritur rezultate pozitive. Gjithsej kanë votuar 38904 persona.

Votimi u mbyll mbrëmë në 00:00. Më poshtë ju mund të shikoni listën e plotë dhe votat e secilit kandidat që përfundoi me sukses garën

Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit në konkurs, si dhe të gjithë ata që votuan të preferuarin e tyre në këtë listë.

Pesë vendet e para janë:
1- Aleksandra Janaqi 4025 Vota
2- Eljana Brahja 3936
3- Elona Terziu 3211
4- Sonila Shimi 1683
5- Florenca Stafa 1269


Aleksandra Janaqi0%
Eljana Brahja0%
Elona Terziu0%
Sonila Shimi0%
Florenca Stafa0%
Ervin Xhani0%
Luan Lici0%
Ermira Ymeraj0%
Alida Telegrafciu0%
Thanas Stefa0%
Nertila Mucka0%
Voltisa Qirici0%
Alfred Peka0%
Alma Oshafi0%
Adriana Sylari0%
Bilbil Lazri0%
Natasha Limaj0%
Hatixhe Llapushi0%
Valbona Molla0%
Sonila Dashi0%
Erandi Pellumbi0%
Alketa Ipeku0%
Elisabeta Ikonomi0%
Miranda Mete0%
Persida Toska0%
Eliberta Themeli0%
Alban Kovaçi0%
Juliana Pupa0%
Emirjana Fili0%
Neritan Durro0%
Anduela Cerraga0%
Arjola Cimboku0%
Silvana Baca0%
Albert Kaleci0%
Hajrie Hoxha0%
Teuta Lelaj0%
Zemrite Hereni0%
Tatjana Nuhaj0%
Arbana Hallva0%
Kadife Dida0%
Suela Braushi0%
Armanda Xhani0%
Marcela Beqiri0%
Lindita Kafazi0%
Orneda Sina0%
Julian Kodheli0%
Marinela Ndoka0%
Florianë Krasniqi 0%
Elona Selmani0%
Merita Xhika0%
Enisa Petja0%
Aferdita Gerbolli0%
Erjona Toma0%
Santa Roqi0%
Lindita Lohja0%
Donika Hasanaj0%
Teuta Gazidede0%
Aleksandra Velaj0%
Enkelejda Puka0%
Aferdita Kopani0%
Vojsava Marku0%
Mimoza Lisha0%
Ilir Braçja0%
Fation Kojku0%
Vjollca Imamaj0%
Leutrim Qengaj0%
Adelina Marku0%
Luljeta Jemini0%
Desantile Rrjolli0%
Daniela Kasimi0%
Shpresa Gjana0%
Bona Faqolli0%
Urim Rama0%
Matilda Cekrezi0%
Manuela Memushaj0%
Selajdin Balla0%
Mirjeta Celaj0%
Donika Lici0%
Aida Dedja0%
Valbona Rustemi0%
Ritvana Gjata0%
Blerina Kodheli0%
Fatos Vreto0%
Lumturie Bogdani0%
Ardiana Hysenbregasi0%
Maria Toti0%
Irena Biba0%
Eva Hoxha0%
Enkeleda Prifti0%
Bedrije Kaci0%
Alban Jahaj0%
Valdrina Ademaj-Ajvazi0%
Vaçe Cenko0%
Silva Gjoka0%
Ornela Cvilo0%
Mirsada Perizoviq0%
Anita Daberdaku0%
Shqiperie Ndria0%
Naser Miftari0%
Marsela Gurma0%
Jonida Xhafa0%
Artur Gjino0%
Irena Çuci0%
Alma Tafani0%
Rajmonda Daja0%
Marinela Dalipi0%
Liljana Pashaj0%
Leonora Hereni0%
Laura Dybeli0%
Jona Korreshi0%
Hatixhe Dermyshi0%
Fllanxa Kurti0%
Erikena Spaho0%
Brigjilda Gjoni0%
Arjola Cysa0%
Ardian Fusha0%
Andreana Aliaj0%
Qendresa Lajqi0%
Liljana Hysa0%
Lavdije Mustafa0%
Islam Zuzaku0%
Genci Alushani0%
Ferit Allustaj0%
Enkela Krasniqi0%
Ema Ismailaj0%
Elisa Cela0%
Dritan Staro0%
Mezine Kapaj0%
Leta Sinaj0%
Klerida Bulku0%
Jozefina Potoli0%
Jetmira Spahi0%
Enkelejda Kolici0%
Dorina Nasto0%
Demir - Ali Morina0%
Cime Rufati0%
Brisida Hoxha0%
Bora Minga0%
Arton Hasani0%
Artan Hyseni0%
Arnisa Derka0%