E-libri, prindër, mësues e nxënës në stendën e ALBAS

Stenda e ALBAS në Panairin e Librit u vizitua nga lexues të shumtë, prindër, mësues dhe nxënës të interesuar për librin digjital.

Ditë pas dite ne prezantuam e-librin dhe iu përgjigjëm të gjitha kërkesave të prindërve, mësuesve dhe nxënësve. Ne prezantuam për ju mbi 50 tituj të rinj.

Stenda e ALBAS u vizitua nga gazetarët të cilët pasqyruan në mediat e tyre mënyrën se si funksionon e-libri dhe të mirat që sjell përdorimi i tij.

Presidenti i ALBAS-grup Latif Ajrullai iu përgjigj pyetjeve të gazetares së ABC News.

1,808 Lexime
4 vjet më parë