Planet e reja

Planet mësimore të Albas për vitit shkollor 2022-2023

Në këtë hapësirë do të gjeni të përmbledhura planet mësimore të ALBAS për vitit shkollor 2022-2023. Këto plane janë bazuar në udhëzimet e reja të Ministrisë së Arsimit. Më poshtë mund të shkarkoni planet mësimore të Arsimit Parashkollor, të Arsimit Fillor, të Arsimit të Mesëm të Ulët dhe të Mesëm të Lartë.

Shtëpia Botuese Albas, duke uruar të gjithë mësuesit për mbarësi e suksese në punën e tyre, sjell planet e reja mësimore për vitin 2022-2023, sipas udhëzimeve të reja nga Ministria e Arsimit.


Në këtë artikull do të gjeni të përmbledhura planet mësimore të Arsimit Parashkollor, të Arsimit Fillor, të Arsimit të Mesëm të Ulët dhe të Mesëm të Lartë, bazuar te librat shkollorë nga ALBAS.


Duke klikuar këtu do të gjeni të përmbledhura të gjitha planet mësimore të ALBAS për secilin cikël mësimor. Planet janë në formatin word dhe lehtësisht të shkarkueshme.  


Për arsimin parashkollor klikoni mbi planin mësimor të grupit që jeni të interesuar: 

Plani për grupin e fëmijëve 3-4 vjeç (Paketa "Hop-hop")

Plani për grupin e fëmijëve 4-5 vjeç (Paketa "9 miqtë e mi" )

Plani për grupin e fëmijëve 5-6vjeç (Paketa "Një hap drejt shkollës")Shënim: Librat për mësuesit nga Albas i gjeni në këtë link falas 
© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

84,957 Lexime
2 muaj më parë