UDHËZIM

Publikohen datat e provimeve të Maturës Shtetërore për vitin shkollor 2020-2021

Ministria e Arsimit ka publikuar ditën e sotme datat e provimeve të Maturës Shtetërore për vitin shkollor 2020-2021.

Ministria e Arsimit ka publikuar ditën e sotme datat e provimeve të Maturës Shtetërore për vitin shkollor 2020-2021. Lëndët e provimeve të Maturës Shtetërore 2021 për arsimin e mesëm të lartë do të jenë:

- Lëndët e detyruara – Gjuhë shqipe dhe Letërsi, Matematikë dhe Gjuhë e huaj

- Provimi i lëndës me zgjedhjeProgramet orientuese për lëndët e detyruara mbështeten vetëm në kurrikulën bërthamë, ndërsa programi orientues i lëndës me zgjedhje mbështetet në lëndën bërthamë dhe atë me zgjedhje. 


Datat për provimet e Maturës Shtetërore janë këto:


Gjuhë e huaj - 03 qershor 2021

Gjuhë shqipe dhe Letërsi - 07 qershor 2021

Matematikë - 11 qershor 2021

Provimi me zgjedhje - 15 qershor 2021Rezultatet e provimeve do të publikohen deri në datën 30 qershor, ndërkohë diplomat do të fillojnë të shpërndahen në datën 15 korrik. Udhëzimin e plotë e lexoni tu.Burimi: Ministria Arsimit, Sportit dhe Rinisë


Publikim Parajsa Shtini

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

782 Lexime
2 javë më parë