MODELE

Teste përmbledhëse për periudhëne dytë, Biologji VI,VII dhe IX, Kimi VIII, Aftësim teknologjik VI

Mësuesja Entela Arapi Alla e shkollës 9-vjeçare Bardhyl Popa ka përgatitur disa teste përmbledhëse për periudhëne dytë në lëndët Biologji, Kimi dh Aftesim Teknologjik, për klasat 6-7-8-9. Ju mund t’i shfrytëzoni ato si modele për të hartuar tuajat.

Teste përmbledhëse, periudha e dytë, lëndët, Biologji, Kimi dhe Aftësim teknologjik. Testet janë të punuara me tabelën e specifikimeve (BLUE PRINT).

Mësuesja Entela Arapi Alla

Shkolla “Bardhyl Popa”, Elbasan

 

(Portali Shkollor) 

25,514 Lexime
2 vjet më parë