ASCAP

Programet orientuese të kualifikimit 2022-2023

Ju paraqesim Programet Orientuese të Kualifikimit 2022-2023, sipas profileve përkatëse, të bëra publike nga ASCAP. Ju mund të klikoni mbi çdo profil që interesoheni për t’u njohur me programin që duhet të përgatiteni për provimin që do të jepni.

Për t’u ardhur në ndihmë mësuesve, ASCAP ka hartuar Programet Orientuese të Kualifikimit 2023. Këto programe ju mund t’i lexoni ose t’i shkarkoni duke klikuar mbi secilin prej profileve që jeni të interesuar.


ARSIM FILLOR 

ARSIM SPECIAL

ASK

EDUKIM FIZIK

FIZIKË

GJUHË SHQIPE DHE LETËRSI

HISTORI

MATEMATIKË

PSIKOLOGJI

SOCIOLOGJI

ARSIM PARASHKOLLOR

ART PAMOR

BIOLOGJI

EKONOMI

FILOZOFI

GJEOGRAFI

GJUHË E HUAJ

KIMI

MUZIKË

QYTETARI

TIK© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

5,856 Lexime
7 muaj më parë