KALENDAR PËR TRI JAVË

Aktivitete argëtuese për javët e qëndrimit në shtëpi

Këto janë disa aktivitete të cilat mund t'i realizoni së bashku me fëmijët tuaj gjatë qëndrimit në shtëpi përgjatë këtyre ditëve. Aktivitetet janë paraparë kryesisht për moshën 7-12 vjeç,ndërsa ato janë përgatitur nga mësuesja nga Kosova Edorela Beqiraj.

Mësuesja nga Kosova Edorela Beqiraj vjen me disa sugjerime vërtetë interesante të cilat mund t’i merrni në kosideratë për këto ditë qëndrimi në shtëpi. 


Këto janë disa aktivitete të cilat mund t'i realizoni së bashku me fëmijët tuaj. Aktivitetet janë paraparë kryesisht për moshën 7 deri në 12 vjeç, megjithatë disa prej tyre mund t'i përshtatni varësisht moshës dhe interesimit që shfaq fëmija juaj!

Përgatiti: Edorela Beqiraj 

Shënim: të gjitha të drejtat e autorit janë të rezervuara(Portali Shkollor) 

8,215 Lexime
4 vjet më parë