Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: [email protected].

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: [email protected].

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: [email protected].

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: [email protected].

Hobe dhe pasione

 • Vij te ti Kosovë

     1 javë më parë     201 Lexime

  Poezi me rastin e 17- shkurtit, Ditës së Pavarësisë së Kosovës nga mësuesja Alma Shiba Mara. Vargje plot emocione që tregojnë shumëçka për dashurinë...

 • Për mrekullitë e jetës...

     1 muaj më parë     1,092 Lexime

  Kjo letër është vërtetë emocionuese! Teksa mësuesjaTeuta Bilçari na ka dërguar disa materiale në ndihmë të kolegëve, në fund të tyre ishte dhe ky dedi...

 • Dhjetori i festave në Gjirokastrën time

     2 muaj më parë     1,317 Lexime

  Mëngjeset janë të zhurmshme, pasi kalldrëmet zgjohen nga zërat e nxënësve të cilët “nuk janë dorëzuar”. Së bashku me mësuesit mund të dhurojnë një fun...

 • Ndërgjegjja dhe Njeriu

     3 muaj më parë     476 Lexime

  Kjo është një poezi e shkruar nga mësuesja e fillores Drita Topjana, e cila përveç artit të mësimdhënies ka pasion edhe të shkruarin përmes vargjeve....

 • “Një shkrim dedikuar babait tim"

     4 muaj më parë     689 Lexime

  Pasioni për të shkruar të bën të shkruash edhe për ndjesitë që qëndrojnë thellë në zemër e që shpesh janë të trishta. Studentja, Ermira Hysa, i ka ded...

 • I dua dy prindër si ju...

     4 muaj më parë     1,563 Lexime

  "Vlerësoji prindërit e tu. Ti nuk ke për ta ditur asnjëherë se çfarë sakrificash kanë bëra ata për ty". Një shkrim dedikuar prindërve, mirënjohja që v...

 • KROI I DITURISË

     4 muaj më parë     476 Lexime

  Kjo është një poezi e shkruar nga Nehat Jahiu për mësuesit dhe në mënyrë të veçantë për mësuesen e tij Lumnije Vokshi Ramadani. Ju ftojmë të lexoni kë...

 • Ndoshta bëhet Xhek London

     4 muaj më parë     452 Lexime

  Një poezi e trishtë, e cila ka në fokus historinë e një djali të vogël, i cili ditën e kalon duke shitur çakmakë, stilolapsa, lapsa etj. Kjo ka qenë m...

 • A mund t’i vrasë ëndrrat kurora?

     5 muaj më parë     400 Lexime

  “COVID, ne do të mposhtim ashtu si atë personazhin negativë te përrallës, që në fund humbet, zhduket, vritet. De ne do të jetojmë përgjithmonë të lumt...

 • Manushaqe Hoxha Laçi: Një vit shkollor ndryshe!

     5 muaj më parë     7,491 Lexime

  Mësuesja Manushaqe Laçi, ka zgjedhur ta rifillojë vitin shkollor me një falënderim për të gjithë nxënësit, prindërit dhe kolegët e saj. Duke shpresuar...