Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: [email protected].

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: [email protected].

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: [email protected].

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: [email protected].

Evans Drishti: Gjuha ruhet atje ku shkruhet

Drejt profesionalizmit

Reflektim

Evans Drishti: Gjuha ruhet atje ku shkruhet

Një lexim i vijueshëm sjell një njohje të mirë të gjuhës, e cila domosdoshmërish kërkon shkrimin e rregullt të saj për ta trashëguar atë brez pas brezi si një pasuri identitare.

Ministrja Kushi: Për ne mbrojtja e nxënësve është e shenjtë. Nuk tolerojmë askënd që cënon mirëqenien e nxënësve!

Bota shkollore

Aktualitet

Ministrja Kushi: Për ne mbrojtja e nxënësve është e shenjtë. Nuk tolerojmë askënd që cënon mirëqenien e nxënësve!

"Dënoj fort rastin e punësimit me kontratë të një mësuesi në Berat, që në vitin 2003 është dënuar nga gjykata për pedofili"- kështu ka deklaruar Ministrja e MAS, Evis Kushi për këtë rast ndërsa ka thë...

"Dola nga 90 minuta mësim pa i zgjuar nxënësit nga gjumi!"

Kuriozitete

Nga një ditë mësimi

"Dola nga 90 minuta mësim pa i zgjuar nxënësit nga gjumi!"

E unë kujt t'i iki?- kjo është pyetja ironike që i bën vetes mësuesja Ermira Ymeraj, pasi përfundon një orë mësimi letërsie në një klasë me gjimnazistë. Rrëfimi është shkëputur nga realiteti i sotëm i...

"Dola nga 90 minuta mësim pa i zgjuar nxënësit nga gjumi!"

Kuriozitete

Nga një ditë mësimi

"Dola nga 90 minuta mësim pa i zgjuar nxënësit nga gjumi!"

E unë kujt t'i iki?- kjo është pyetja ironike që i bën vetes mësuesja Ermira Ymeraj, pasi përfundon një orë mësimi letërsie në një klasë me gjimnazistë. Rrëfimi është shkëputur nga realiteti i sotëm i...

112 vjetori i Shkollës Normale, Kushi: Objektivi ynë, përgatitja e mësuesve cilësor

Kulturë

Aktualitet

112 vjetori i Shkollës Normale, Kushi: Objektivi ynë, përgatitja e mësuesve cilësor

"Është detyrim i yni për të përgatitur jo thjesht mësues, por mësues cilësor", kështu është shprehur në 112-vjetorin e Shkollës Normale Ministrja e MAS, Evis Kushi.

Analizë e veprës “I Huaji”, Albert Kamy

Hobe dhe pasione

Detyrë Kursi

Analizë e veprës “I Huaji”, Albert Kamy

Të nderuar lexues ju ftojmë të lexoni një detyrë kursi të përgatitur nga Enilda Bulicka, Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Shkencave Sociale, Departamenti i Filozofisë, lënda Antropologji e Njeriut....