LOJË ZBAVITËSE

Bashkoni pikat e kuqe, gjeni shkronjën e fshehur

Shikoni me vëmendje fotot, bashkoni pikat e kuqe në mënyrë që ju të gjeni se cila shkronjë është "fshehur"

Në dy fotografi të publikuara, janë të vendosura dy lloj pikash, të kaltra dhe të kuqe.

E gjitha çfarë ju duhet të bëni është që nga dy fotografitë të bashkoni pikat e kuqe.

E nëse e keni bërë një gjë të tillë mirë, kur të keni përfunduar, ju do ta keni gjetur shkronjën e fshehur.

2,584 Lexime
8 vjet më parë