KARTOLINË URIMI

Kartolinë urimi nga shkolla "Jeronim de Rada"

Kartolinë urimi nga shkolla "Jeronim de Rada", Elbasan, ku nxënësit dhe mësuesit janë bërë bashkë për të përçuar urime të ngrohta këtë fundvit.

Nxënësit e shkollës "Jeronim de Rada", Elbasan, i pritën festat e fundvit përmes një atmosfere mjaft të këndshme. Kjo ditë ishte ndryshe nga të tjerat, sepse organizimi artistik i përgatitur nga nxënësit, ishte një moment i shumëpriur.


Festat duhet të vijnë gëzueshëm dhe duhet të perçojnë mesazhe pozitive. Ndaj, vjen kjo kartolinë urimi, mjaft e veçantë, nga nxënësit dhe mësuesit e kësaj shkolle.

(Portali Shkollor)

2,113 Lexime
5 vjet më parë