Konkursi

Konkursi i "National Geographic", pamje spektakolare

“Këto 4 kategori do t’u japin mundësi fotografëve për të kapur bukurinë dhe kompleksitetin e gjetur në botën përreth nesh”, është shprehur Sarah Polger, producente e National Geographic Travel

Konkursi vjetor i National Geographic për fotografinë më të bukur të natyrës për vitin 2016 sjell foto nga i gjithë planeti. Gara është e hapur deri më 16 nëntor. Konkursi parashikon ndarjen në 4 kategori: Peizazhi, çështjet e mjedisit, aksione dhe portrete kafshëve.

“Këto 4 kategori do t’u japin mundësi fotografëve për të kapur bukurinë dhe kompleksitetin e gjetur në botën përreth nesh”, është shprehur Sarah Polger, producente e National Geographic Travel dhe menaxhere e konkursit fotografik të National Geographic.

Shikoni disa foto të paraqitura në këtë konkurs.

2,210 Lexime
7 vjet më parë