Aktivitet klase

Loja “Cili është problemi im’’

Kjo është një lojë e shkëlqyer për të praktikuar dhënien e këshillave.

Madhësia e grupit: Grup i madh 


Grupmosha: Klasat 1-5 vjeç 


Kohëzgjatja e aktivitetit: 10 minuta ose më shumëSI TË LUANI:

  • Nxënësit duhet të bashkohen dhe të kërkojnë këshilla nga nxënësit e tjerë për të zgjidhur problemin e tyre.
  • Ata duhet të jenë në gjendje të hamendësojnë problemin që kanë bazuar në këshillat që marrin nga bashkëmoshatarët e tyre.
  • Përdorni probleme më të ndërlikuara ose të paqarta për ta bërë lojën më interesante për nxënësit më të mëdhenj në moshë. Për nivelet më të ulëta dhe nxënësit më të rinj, shpallni një kategori ose referojuni një mësimi të fundit, si "Shëndeti", për t'i ndihmuar ata.


Burimi: Klikoni këtu  

 

Përgatiti: Era Baliu, gazetare përgjegjëse e Portalit Shkollor Albas për Kosovën


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

1,576 Lexime
2 vjet më parë