VIDEO

Lojëra të ndryshme për fëmijët në kopsht dhe parashkollor

Këto janë disa lojëra të cilat mund t’i organizoni për fëmijët e kopshtit dhe të parashkollorit. Lojërat mund të luhen në klasë dhe në natyrë. Ato konsiderohen si aktivitetet më të mira për fëmijët, që ata të mësojnë përmes lojërave.

Nëpërmjet këtyre aktiviteteve fëmijët mund të mësojnë përmes lojës. 


Aktivitetet fizike mund të praktikohen në klasa ose jashtë në natyrë, kryesisht për fëmijët në kopsht dhe parashkollor. 


Video më poshtë ju njeh me lojëra të ndryshme. 

(Portali Shkollor) 

13,682 Lexime
4 vjet më parë