Mbajeni bukën në frigorifer

David Norman këshillon që të blihen franxholla, në vend të bukës me feta. Pasi të marim pjesën që na duhet, bukën duhet ta vendosim me ‘kokëposhtë’ brenda në qesen e letrës.

E mbani bukën në frigorifer?! Atëherë mund të habiteni kur të mësoni që po gaboni!

Sipas ‘Serious Eats’, kjo metodë nuk bën gjë tjetër veçse e përshpejton proçesin e tharjes dhe ngurtësimit të bukës. Sapo ju ta nxirrni nga ngrirja, ajo do të forcohet dhe do të bëhet bajate në një mënyrë të tillë që nuk do të doni ta hani më.

David Norman këshillon që të blihen franxholla, në vend të bukës me feta. Sipas tij, pasi të marim pjesën që na duhet, bukën duhet ta vendosim me ‘kokëposhtë’ brenda në qesen e letrës.

Kështu buka do të jetë e butë dhe e shijshme sa herë të hani!

3,020 Lexime
8 vjet më parë