Dita Botërore e Mësuesit

Mësuesit më të mirë të të gjitha kohërave

Në Ditën Botërore të Mësuesit ju sjellim fotot e mësuesve më të mirë të të gjitha kohërave në çdo cep të globit. Frymëzohuni edhe ju nga fotot e tyre impresionuese.

Të gjithë ne kemi pasur në shkollë një profesor i cili na frymëzonte me entuziazmin e vërtetë që tregonte në punën e tij. Dëshira për t’u siguruar që ne kemi mësuar diçka, apo vetëm sensin e madh të humorit. Shikojini fotot e mëposhtme të cilat iu dedikohen të gjithë atyre që dinë se si të komunikojnë me të rinjtë dhe bëjnë gjithçka vetëm për të arritur sukses në orën e mësimit.

Në universitet një studente sjell fëmijën e saj në klasë. Ajo nuk mund të përballonte shpenzimet për të marrë një dado që të kujdesej për fëmijën e saj. Një moment fëmija fillon të qajë dhe profesori shkon dhe e merr në krahë për ta qetësuar, gjatë gjithë kohës shpjegon mësimin pa e ndërprere për asnjë çast.

Kjo është mënyra më e mirë për të ndihmuar fëmijët të kuptojnë gjeometrinë, demonstron këndin duke përdorur trupin!

Ky ishte një nder, të mësosh nga vetë Mendeleev!

Në klasë, në orën e historisë ...

Me sa duket kjo është pija që po pinte ai ...

Një mësues i vërtetë gjen gjithmonë mjetet që duhen për të prodhuar një trekëndësh të saktë.

Klasa më e mirë fizikës!

Për të ndihmuar studentët të mbajnë mend se ku është Sparta!

Çdo ditë, ky mësues arti sjell në klasë fotografi të pabesueshme për të frymëzuar studentët e tij.

Ndryshimi i fundit të programit mësimor për klasën e astronomisë.

Ky mësues me të vërtetë di se si të festojë Ditën Pi.

Pra, rezulton se është e mundur për të formuar tekstin për Lady Gaga nga tabela periodike.

Ai nuk e zgjon nxënësin ... por mbush me gëzim të gjithë klasën!

Një ndëshkim i përshtatshëm për sjellje jo të mirë.

Ajo gjeti një kotele dhe e mori në klasë!

"Ne kishim provim në orën 8 të mëngjesit të shtunën... "

Mësuesi duke bërë një eksperiment...

Mësuesi duke shpjeguar mësimin.

Në orën e kimisë diçka doli pak jashtë kontrollit...

Është ky lloj sens humori e cila ndihmon që ju të jeni të suksesshëm...

“Mësuesi na ka premtuar se nëse e gjithë klasa arrin rezultate të larta nëprovim ai do të vijë në klasë kështu... Ai e mbajti fjalën.”

7,356 Lexime
7 vjet më parë