TË PUNOJMË ME FANTAZINË

Ndërtimi i një makine lodër me mjete rrethanore

Mësuesja Rozana Nuzi e klasës së parë B, shkolla "31 Korriku " Burrel, sjell për Portalin Shkollor, një orë mjaft të veçantë me temë "Lëvizja e objekteve me shpejtësi dhe me ngadalësi. Ndërtimi i një makine lodër, të punuar me mjete rrethanore".

Tema: Lëvizja e objekteve me shpejtësi dhe me ngadalësi. Ndërtimi i një makine lodër me tullumbace dhe ndërtimi i një lodre që kërcen, të punuara me mjete rrethanore; tapa shisheje,karton ose dërrase, tullumbace dhe makina lodër, suste kuti kartoni, plasteline, u punua në grup dhe çife. 


Mësuesja Rozana Nuzi, klasa e parë –B, shkolla "31 Korriku " Burrel.

(Portali Shkollor)

5,156 Lexime
5 vjet më parë