UDHËZIM

Aplikimi në universitete 2018-2019, udhëzimi

Ministria e Arsimit ka zbardhur skemën e pranimeve të maturantëve në universitet për këtë vit. Sipas këtij udhëzimi pranimet në të gjitha universitetet e Republikës së Shqipërisë do të zhvillohen me 3 raunde.

Të gjithë maturantët që dëshirojnë të vazhdojnë studimet në programin që dëshirojnë në një prej institucioneve të arsimit të lartë në vend, tashmë mund të njihen me procedurën e aplikimit dhe regjistrimit.


Ministria e Arsimit ka zbardhur skemën e pranimeve të maturantëve në universitet për këtë vit. Sipas këtij udhëzimi pranimet në të gjitha universitetet e Republikës së Shqipërisë do të zhvillohen me 3 raunde.


Më poshtë gjeni udhëzimin zyrtar nga MASR (Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë).

(Portali Shkollor)

13,342 Lexime
6 vjet më parë