NJOFTIM

Aplikimi për Provimet e Maturës Shtetërore 2017

Aplikimi për provimet e Maturës Shtetërore me formularët A1/A1Z, fillon në Portalin Qeveritar e-albania dhe përfundon në portalin e Maturës Shtetërore online. Aplikimi në Portalin Qeveritar e-albania duhet të kryhet në periudhën 15-30 mars 2017.

1,969 Lexime
7 vjet më parë