Udhëzim

Për bordin e institucionit arsimor

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një udhëzim "Për bordin e institucionit arsimor", në mbështetje të nenit 102, pika 4 e Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë

3,486 Lexime
8 vjet më parë