MASHT

Plani dhe programi mësimor i klasës së parë

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka publikuar planin dhe programin mësimor për klasën e parë për vitin e ri akademik 2017-2018.

5,582 Lexime
5 vjet më parë