Udhëzim

Procedurat e konkurimit, miratimit, porositjes dhe shpërndarjes së teksteve shkollore

Ministria e Arsimit dhe Sportit publikoi një udhëzim për procedurat e konkurimit, miratimit, porositjes dhe shpërndarjes së teksteve shkollore të reja.

1,182 Lexime
6 vjet më parë