Udhëzimi

Procesi i ri, si do bëhet vlerësimi i dosjeve për lëvizjet paralele me detyrim apo me dëshirë dhe jo me portalin

Udhëzimi 10, datë 25.5.2024 "Për një ndryshim të udhëzimit nr. 8 datë 3.5.2024.", ka lidhje vetëm me procesin e vlerësimit të dosjeve për lëvizjet paralele me detyrim apo me dëshirë dhe jo me portalin. E gjeni më poshtë.

Një ndryshim nga MAS mbi udhëzimin nr. 8, datë 03.05.2024" për procedurat e pranimit, të pezullimit dhe të largimit të mëuesit nga një vend pune . E gjeni më poshtë. 


©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

2,070 Lexime
3 javë më parë