Udhëzim

Programet Orientuese të Maturës Shtetërore 2017

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar Programet Orientuese të Maturës Shtetërore 2017. Maturantët mund të përgatiten në bazë të programeve për të arritur rezultate të larta në provime.

1,862 Lexime
6 vjet më parë