Matura Shtetërore

Publikohen rezultatet e provimit të gjuhës së huaj

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar përgjigjet e sakta për provimin e gjuhës së huaj. 40 mijë maturantë do të mund të njihen me rezultatet që kanë arritur.

4,902 Lexime
6 vjet më parë