Ligji

Standardet e drejtorit

Standardet e një drejtori të një institucioni arsimor përshkruajnë çfarë një drejtor duhet të dijë e të jetë në gjendje të bëjë dhe vlerat etike të sjelljes së tij që duhet të dmonstrojë gjatë punës

10,386 Lexime
7 vjet më parë