Udhëzimi

Udhëzimi mbi lëvizjet paralele dhe për administrimin e portalit "Mësues për Shqipërinë" 2022

Materiali zyrtar mbi procedurat e lëvizjeve paralele sipas udhëzimit të fundit nr.12 datë 10.06.2021 "Për procedurat e pranimit e të emërimit të mësuesit në një vend të lirë pune në institucionet arsimore publike të arsimit parauniversitar dhe për administrimin e portalit "Mësues për Shqipërinë".

Lëvizjet paralele dhe për administrimin e portalit "Mësues për Shqipërinë"


©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

27,955 Lexime
2 vjet më parë