Udhëzimi

Udhëzimi për numrin e nxënësve për klasë dhe ngarkesën mësimore të punonjësve arsimorë në IAP

Ky është udhëzimi Nr.14, datë 10.07.2023, i cili përcakton numrin e nxënësve për klasë dhe ngarkesën mësimore të punonjësve arsimorë në Institucionet e Arsimit Parauniversitar.

Ky është udhëzimi Nr.14, datë 10.07.2023, i cili përcakton numrin e nxënësve për klasë dhe ngarkesën mësimore të punonjësve arsimorë në Institucionet e Arsimit Parauniversitar.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

13,057 Lexime
4 muaj më parë