Viti shkollor 2021-2022

Udhëzuesit për përmirësimin e arritjeve të nxënësve në AF, AMU, AML si pasojë e situatës së COVID-19

Udhëzues në ndihmë të drejtuesve dhe mësuesve të shkollave të mesme, 9-vjeçare dhe të arsimit fillor për përmirësimin e arritjeve të nxënësve si pasojë e situatës së krijuar nga pandemia COVID-19. Udhëzuesit do të shërbejnë për mësimin plotësues që do të fillojë më 1 shtator 2021.
Udhëzuesi për Arsimin Fillor


Udhëzuesi për Arsimin e Mesëm të Ulët 


Udhëzuesi për Arsimin e Mesëm të Lartë ©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

23,793 Lexime
2 vjet më parë