Viti shkollor 2021-2022

Urdhri për miratimin e strukturës së vitit shkollor 2021-2022 në sistemin arsimor parauniversitar

Ky është urdhri i strukturës së vitit shkollor 2021-2022 për sistemin arsimor parauniversitar. Në urdhër përcaktohen: fillimi dhe mbarimi i shkollës, pushimet, por edhe datat e provimeve përfundimtare.

Struktura e vitit shkollor 2021-2022 

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.   

82,099 Lexime
2 vjet më parë