Modele

2022/ Modele vlerësimi të arritjeve të nxënësve të Arsimit Fillor në Gjuhë shqipe, Matematikë dhe Dituri

Më poshtë do të gjeni pesë modele vlerësimi arritjesh të nxënësve të Arsimit Fillor në lëndët Gjuhë Shqipe, Matematikë dhe Dituri. Të pajisura edhe me tabelën e specifikimeve këto teste u shërbejnë mësuesve dhe nxënësve të klasave të pesta për provimin final. Përgatiti Violeta Kuqi.

VLERËSIMI I ARRITJEVE TË NXËNËSVE TË ARSIMIT FILLOR  


GJUHË SHQIPE

MATEMATIKË 

DITURI 


Më poshtë do të njiheni me pesë modele testesh të tilla, të cilat kanë të përfshirë: Blu printi-in (tabelën e specifikimeve); shkallën e vështirësisë; tabelën specifike të arritjeve, tabelën e specifikimeve të testit; notat sipas pikëve dhe përqindjes; pikët e shpërndara sipas lëndëve etj.


Përgatiti VIOLETA KUQI ©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

6,437 Lexime
1 vit më parë