MATERIAL PËR LETËRSINË IX

Analizë e tekstit poetik, poezia “Vjeshta e sëmurë” nga Gijom Apolineri

Material përmbledhës mbi analizën e tekstit poetik përgatitur nga mësuesja Entela Seiti, mësuese e gjuhës shqipe në shkollën “Sul Harri”, Elbasan. Ky material i shërben nxënësve dhe mësuesve për provimet e Lirimit në lëndën e letërsisë.


Analizë e tekstit poetik

Përgatitur nga Entela Seiti, mësuese e gjuhës shqipe

Shkolla “Sul Harri”, Elbasan

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

10,915 Lexime
4 vjet më parë