Modele 2022-2023

Arsimi Fillor/ Detyra me shkrim për vlerësim në të nxënë dhe për të nxënë

Më poshtë do të gjeni modele detyrash me shkrim që përfshihen në dosjen e nxënësit, si detyra për vlerësim të vazhduar, projekte, teste, teste të integruara (gjuhë, matematikë,dituri natyre). Modelet i ka përgatitur mësuesja jonë bashkëpunëtore Violeta Kuqi.

Detyra me shkrim për vlerësim në të nxënë dhe për të nxënë për klasat I, II, III, IV, V 


Detyra me shkrim për vlerësim në të nxënë përmbajnë 

1.Vlerësimin e vazhduar: tri detyra dhe testime të ndërmjetme

2.Vlerësimin periodik: testime për të tria  periudhat 

3.Vlerësimin portofoli projekti ndërlëndor


Detyrat e vlerësimit për të nxënë përmbajnë

1.Vlerësimin vjetor: Testim arritjesh Përgatiti Violeta Kuqi 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

8,756 Lexime
1 vit më parë