Ditari i orës së mësimit

Boshti koordinativ, orë model në lëndën e matematikës

Profesor Elhami Hasani ka përgatitur një orë model në lëndën e matematikës në klasën e tretë planifikimin e së cilës ka vendosur ta ndajë me kolegët. Mësimi boshti koordinativ dhe një orë me pjestim e zbërthime...


(Elhami Hasani, Portali Shkollor)

5,722 Lexime
7 vjet më parë