Portofoli i praktikës

Dosja për vlerësimin e praktikës profesionale - Dega Pikturë

Materiali i mëposhtëm ju njeh me portofolin e praktikës profesionale të kandidates për mësuese Enisa Sula dhe mësueses mentore Dr.Blegina Hasko Bezo të Liceut Artistik “Jordan Misja”. Puna dhe bashkëpunimi i tyre tregon një model dinjitoz për t’u marrë shembull.Portofoli i praktikës profesionale

Liceu Artistik “Jordan Misja”

Viti shkollor 2020-2021 

Dega: Pikturë 

Lënda: Perspektivë 

Mentore: Dr.Blegina Hasko Bezo

Praktikantja: Enisa Sula 

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.  

3,634 Lexime
2 vjet më parë