Ja cilët janë 10 filmat më të shkarkuar të javës

Më parë të gjithë uleshim përpara televizorit për të parë një film në orën e përcaktuar nga programi i televizionit, por nuk mund të zgjidhnim se çfarë do të shikonim

Por tani kohët kanë ndryshuar, teknologjia ka evoluar dhe kemi mundësi të zgjedhim çfarë të shohim dhe kur do ta shohim. Të rinjtë janë përshtatur shumë shpejt me teknologjinë dhe gama e filmave që ata ndjekin sa vjen e  zgjerohet, kjo falë mundësive të shkarkimit të filmave nga interneti.

1.     Minions    (2015)

2.     MadMax: Fury Road   (2015)

3.     Self/Less     (2015)

4.     Avengers:Age of Ultron  (2015)

5.     SanAndreas   (2015)

6.     StraightOutta Compton  (2015)

7.     Southpaw   (2015)

8.     WelcomeBack   (2015)

9.     Entourage  (2015)

10.  TermnatorGenesys  (2015)

Por cilët janë dhjetë filmat më të shkarkuar nga interneti? 10 filmat më të shkarkuar në BitTorrent, që kryesojnë tabelën këtë javë, janë: “Minions”, pasuar nga “Mad Max: Fury Road” dhe i treti  në radhë “Self/less”. 

Gjatë kësaj javë në tabelë janë shtuar tre filma të rinj. ‘Minions’ është filmi më i shkarkuar i javës. Të dhënat për tabelën javore për filmat më të shkarkuar janë mbledhur nga TorrentFreak. Të gjithë filmat në listë janë BD/DVDrips.

2,289 Lexime
7 vjet më parë