Përgjigjet e provimit

Matura Shtetërore 2021, Skemat e Vlerësimit për provimin Gjuhë Shqipe dhe Letërsi

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar Skemat e Vlerësimit të Gjuhës Shqipe në faqen zyrtare, për Maturën 2021. Skemat i gjeni më poshtë për secilin variant.

Udhëzues për vlerësimin e përgjigjeve të nxënësve

Gjimnazi dhe gjimnazi gjuhësor, Varianti A

Udhëzues për vlerësimin e përgjigjeve të nxënësve

Gjimnazi dhe gjimnazi gjuhësor, Varianti B

Udhëzues për vlerësimin e përgjigjeve të nxënësve

Arsimi i orientuar (artistik dhe sportiv) dhe profesional, Varianti A

Udhëzues për vlerësimin e përgjigjeve të nxënësve

Arsimi i orientuar (artistik dhe sportiv) dhe profesional, Varianti B

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.    

1,963 Lexime
4 muaj më parë