MSH 2021

Matura Shtetërore, Skemat e Vlerësimit për provimin e Matematikës

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar në faqen zyrtare testet dhe skemat e vlerësimit të provimit të Matematikës, për Maturën 2021. Variantet e pyetjeve dhe përgjigjeve i gjeni më poshtë.

Skema e vlerësimit, Matematikë, profesionale, varianti A

Skema e vlerësimit, Matematikë, profesionale, varianti B

Skema e vlerësimit, Matematikë, gjimnaz, varianti A

Skema e vlerësimit, Matematikë, gjimnaz, varianti B

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

2,026 Lexime
4 muaj më parë