Modele

Modele testesh të Arsimit Fillor për Kosovën, bazuar në tekstet shkollore të ALBAS

Modele testesh nga mësuesja Ardita Xhemajlaj për disa nga klasat e arsimit fillor në Kosovë të punuara mbi librat e Albas-it. Testet janë për lëndët “Shkathtësi për jetën”, “Shoqëria dhe mjedisi”, “Matematike”, “Gjuhë Amtare”.

Teste për Arsimin Fillor Kosovë/ Tekstet shkollore Albas 


Punoi Ardita Xhemajlaj 

Lëndët: 

  • “Shkathtësi për jetën”
  • “Shoqëria dhe mjedisi”
  •  “Matematikë”
  •  “Gjuhë Amtare”


I gjeni në këtë link: https://drive.google.com/drive/u/2/folders/1jtB9yF0BcCVHd-oHJiWGQ-sdr_A3fu5y© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

1,694 Lexime
1 vit më parë