Lojëra

Një lojë shahu në Facebook Messenger, ja si ta luani

Loja mund të luhet nga të gjithë përdoruesit e këtij aplikacioni. Për të nisur lojën, hapni Messenger, filloni një bisedë me një mik dhe shtypni kodin “@fbchess play”.

Facebook ka shtuar një lojë shahu tek aplikacioni i saj për mesazhe nga pajisjet mobile, Messenger. Loja mund të luhet nga të gjithë përdoruesit e këtij aplikacioni. Për të nisur lojën, hapni Messenger, filloni një bisedë me një mik dhe shtypni kodin “@fbchess play”. Menjëherë do të hapet një fushë shahu ku do të keni mundësi të luani.

Për fat të keq, ju nuk mund t’i luani gurët e shahut, por duhet të dërgoni komanda të shkruara që të lëvizin gurët. Fusha do të rifreskohet pas çdo komande që do të jepni. Për të mësuar të gjitha komandat, shtypni “@fbchess help” tek Messenger dhe do të merrni të gjitha udhëzimet e duhura.

2,060 Lexime
7 vjet më parë