Media dhe arsimi

Përfshirja e edukimit mediatik në mësimdhënie nga Alma Begaj

Përfshirja e edukimit mediatik në mësimdhënie është e rëndësishme për shkollat sot. Kjo u mundëson nxënësve të zhvillojnë njohuritë e duhura dhe aftësi të nevojshme për të kuptuar, vlerësuar dhe përdorur mediat me ndërgjegjësi. Materiali nga Alma Begaj u vjen në ndihmë mësuesve të çdo fushe dhe cikli arsimor.

Përfshirja e edukimit mediatik në mësimdhënie

Nga  Alma Begaj  

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

1,283 Lexime
8 muaj më parë