Plani i veprimtarive

Plani edukativ i shkollës, grafiku i orëve

Qëllimi i të gjitha veprimtarive është që nxënësi të jetë në qendër të tyre duke u ndier të vlerësuar e mjaft të rëndësishëm në mjedisin ku ata mësojnë, edukohen dhe argëtohen. Të mësojnë nëpërmjet lojërave dhe argëtimeve.

Edhe këtë vit shkollor do të zhvillohen veprimtari të ndryshme, cilësore e të shumta, të cilat do të ndikojnë tek nxënësit për edukimin e tyre atdhetar, për paqen, zgjidhjen e konflikteve, etj. Qëllimi i të gjitha veprimtarive është që nxënësi të jetë në qendër të tyre duke u ndier të vlerësuar e mjaft të rëndësishëm në mjedisin ku ata mësojnë, edukohen dhe argëtohen. Të mësojnë nëpërmjet lojërave dhe argëtimeve. Të gjithë janë të ndryshëm por janë të barabartë.

ENIDA BASHALLIU

z/drejtore 

Shkolla 9-vjeçare “Mark  Dashi” Fier


(Portali Shkollor)

11,648 Lexime
2 vjet më parë