Model

Program për 28-29 Nëntorin, për klasat e arsimit fillor

Më poshtë do të gjeni një material nga mësuesja jonë bashkëpunëtore Violeta Kuqi, e cila ka përgatitur një model program për festat kombëtare që mund të realizohet në klasat e arsimit fillor.

PROGRAM

28-29 Nëntori, Dita e Pavarësisë dhe e Çlirimit të Atdheut

Përgatiti mësuesja Violeta Kuqi për klasat e arsimit fillor


©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

10,043 Lexime
6 muaj më parë