Model

Projekt “Festojmë së bashku Ditën e Flamurit”

Model projekti ndërlëndor për klasat e katërta me temë “Festojmë së bashku Ditën e Flamurit”, përgatitur nga mësuesi Shkëlzim Pepaj. Në këtë projekt, nxënësit përdorin aftësitë hulumtuese, krijuese dhe interpretuese, për të gjetur dhe lexuar dokumente që kanë të bëjnë me historikun e Ditës së Flamurit.

Projekt “Festojmë së bashku Ditën e Flamurit” 

Klasa IV 


Në këtë projekt, nxënësit përdorin aftësitë hulumtuese, për të gjetur dhe lexuar dokumente që kanë të bëjnë me historikun e Ditës së Flamurit; aftësitë krijuese për të përgatitur postera, ftesa,vizatime; aftësitë interpretuese për vjersha, tregime, lojë me role,gjëegjëza etj. Filma të ndryshëm që kanë shikuar, histori që kanë dëgjuar apo lexuar, do të  frymëzojnë nxënësit për të kërkuar e zbuluar më shumë informacione në lidhje me këtë temë.


Përgatiti: Shkëlzim Pepaj, mësues në shkollën e mesme të bashkuar "Adem Haxhija", Postribë.


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

4,420 Lexime
1 vit më parë