Model

Projekt për klasat e pesta: Paketa e vaktit tim ushqimor

Ideja e projektit është se nëpërmjet kësaj tematike nxënësi/ja eksploron gamën e ushqimeve, mënyrat e përpunimit të tyre sipas vakteve për një ushqyerje të shëndetshme si dhe përgatit receta të thjeshta gatimi.

Titulli i projektit: Paketa e vaktit tim ushqimor 

Kohëzgjatja: 1 orë mësimore

Lënda ku do të zhvillohet projekti: Aftësim teknologjik 

Klasa: V

Mësuesi: Shkelzim Pepaj


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

1,692 Lexime
1 vit më parë