Arti 3D

Renegade quhet stilolapsi që kthen plastikën në art 3D!

Renegade përdor një sistem prerjeje dhe ngrohjeje i cili pasi e merr plastikën nga shishja apo burimi që ju i keni dhënë e shkrin atë dhe kur ajo del nga maja e stilolapsit ngrin menjëherë nga temperatura e ambientit duke marrë formën që përdoruesi i jep.

Renegade quhet stilolapsi që përdor materiale plastikë si lëndë e parë për ndërtimin e figurave shumëngjyrëshe 3D. Ai është i lehtë, jo shumë i shtrenjtë dhe nuk ka nevojë për lëndë speciale për t’u përdorur.

Ky është një mjet për t’u duartrokitur sepse do t’i japë zgjidhje problemit më të madh mjedisor, ndotjes plastike.

Si punon stilolapsi?

Renegade përdor një sistem prerjeje dhe ngrohjeje i cili pasi e merr plastikën nga shishja apo burimi që ju i keni dhënë e shkrin atë dhe kur ajo del nga maja e stilolapsit ngrin menjëherë nga temperatura e ambientit duke marrë formën që përdoruesi i jep. Temperatura e shkrirjes varion nga 50°C në 320°C në varësi dhe të fortësisë së plastikës që përdoret.

2,360 Lexime
7 vjet më parë