DALIN NOTAT

Rezultatet e provimit të Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe, Matura Shtetërore 2022

Janë shpallur rezultatet e provimit të Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe të Maturës 2022. Më poshtë do të gjeni listën me rezultatet konkrete për çdo maturantë, të cilët mund të futen në kërkim me barkodin personal.

Më poshtë mund të njiheni me rezultatet e provimit të Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe për Maturën Shtetërore 2022.

©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

1,964 Lexime
1 vit më parë