Modele

Rifreskojmë njohuritë nga klasat I-V për një fillim të mbarë të vitit shkollor

Nëse dëshironi t’i angazhoni fëmijët tuaj që të përsërisin njohuritë që kanë mësuar vjet në shkollë, më poshtë do të gjeni modele veprimtarish, që përfshijnë lëndët për klasat e arsimit fillor. Ushtrohuni dhe zbavituni! Përgatiti mësuesja Violeta Kuqi.


Veprimtari përsëritjeje për klasat I-V që përfshijnë njohuri nga të gjitha lëndët përkatëse. 

Punoi Violeta Kuqi 
Veprimtari për klasën e parë 

Veprimtari për klasën e dytë

Veprimtari për klasën e tretë

Veprimtari për klasën e katërt 

Veprimtari për klasën e pestë

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

9,901 Lexime
9 muaj më parë